Fullbokat och välbesökt på Persontrafik 2018

167 företag, fördelade på 130 montrar, deltog på årets Persontrafik och vi räknade in 6 418 besökare och 1 133 seminariedeltagare på över 100 seminarier.

På plats fanns våra medlemmar, branschkollegor, forskare, företrädare för myndigheter, politiker och leverantörer till branschen. Dagarna fylldes med över hundra seminarier om aktuella ämnen, nordiska samarbeten, temavandringar på mässgolvet, mingel och branschfest. Ute i mässan skapades dessutom både kontakter och affärer. 

Svensk Kollektivtrafik är en av medarrangörerna till det stora kollektivtrafikeventet som äger rum vartannat år med aktuella seminarier, mässa och en självklar mötesplats för branschen.

Nästa mässa arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg, måndag-onsdag den 20-22 oktober 2020. Redan nu har vi tagit emot bokningar inför Persontrafik 2020, vilket naturligtvis är det allra bästa beviset på en lyckad mässa.

Vill du vara med och ställa ut nästa gång? Fram till den 23 november 2018 kan du boka monter till ett kraftigt rabatterat pris. 

Läs mer här