2021-06-07

Nu söker vi projektledare affärsutveckling

Vill du bli vår nya kollega? Nu söker vi en person till tjänsten som projektledare affärsutveckling med fokus på upphandlingsfrågor.

Tjänsten som projektledare affärsutveckling är en nyckelfunktion inom Svensk Kollektivtrafik. Som projektledare affärsutveckling arbetar du med upphandlingsfrågor och stödjer våra medlemmar i alla delar av arbetet med upphandling. 

En del av arbetet är utredningsarbete, remissvar och lobbyverksamhet och träffa politiker, myndigheter och organisationer. En annan viktig del i rollen är att ansvara och organisera ett antal olika nätverk med medlemmar utefter behov. Uppdrag, synpunkter och frågor kommer från medlemmar och styrelse, men Svensk Kollektivtrafik förväntas också vara proaktiv i aktuella frågor.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande med en bakgrund av arbete inom kollektivtrafikbranschen, från beställare eller utförandesidan och gärna med erfarenhet av upphandling,

Du ansvarar för eget verksamhetsområde med budgetansvar och rapporterar till VD.

Sista ansökningsdatum är 2021-06-21

Läs mer och skicka in ansökan