• 15 okt

    Nätverksträff UPNÄT

    15 okt - 16 okt kl. 12:00-13:00

    Plats: Stockholm

    <p><strong>Plats:</strong>&nbsp;City Conference Centre, Norra Latin, Drottninggatan 71 B</p> <p><strong><a title="Program" href="/link/925695bd33dc491d8d95d08abb9960b1.aspx" target="_blank">Program</a></strong></p> <p><strong>Deltagaravgift:</strong> 2.400 ex moms</p> <p><strong>Anmälan:</strong> senast tisdagen den 29 september</p> <p><strong>Logi:</strong> Pga hotellens avbokningsregler, när man gör gruppbokningar för logi går det ej att avboka rum senare än 1 månad innan utan man får betala för de som avbokas. Eftersom det är mindre än en månad kvar till mötet har vi ej bokat logi utan ni får tyvärr själva boka! Beklagar detta!</p> <p><br />Freys Hotel som även har Lilla Rådmannen är beläget nära Norra Latin, vi rekommenderar att kontakta de för lediga rum. Tel nr: 08-506 213 00, samma nummer till båda hotellen. Hänvisa till Svensk Kollektivtrafik och att vi har avtal med hotellet.</p> <p><br /><a title="Freys" href="http://www.freyshotels.com/karta-har-finns-vi" target="_blank">Freys Hotel, Bryggargatan 12&nbsp;</a><br /><a title="Lilla Rådmannen" href="http://www.lillaradmannen.com/" target="_blank">Freys Hotel Lilla Rådmannen, Rådmansgatan 67-69</a>&nbsp;</p>


    Anmälan senast den 1 oktober.