• 16 mar

    FRIDA Användarmöte

    16 mar - 17 mar kl. 12:00-13:00

    Plats: Varberg

    <p>Det är extra viktigt att deltagare från alla medlemmar kommer på mötet, då en stor del av mötet kommer att handla om nästa generation FRIDA och det kommande migreringsarbetet. <a title="Prel program" href="/link/6f4c260bfd4a401598dd4dcc22672538.aspx" target="_blank">Preliminärt program laddas ner här.</a></p> <p>&nbsp;</p> <p><b>Plats: </b>Varbergs Stadshotell &amp; Asia spa, Kungsgatan 24-26, Varberg<br /><a href="http://www.varbergsstadshotell.com">www.varbergsstadshotell.com</a></p> <p>&nbsp;</p> <p><b>Konferensensavgift:</b> 2400 kr (exkl moms)&nbsp; inkl aktivitet och mat.&nbsp;Vid eventuell avanmälan efter anmälningstidens slut faktureras fullt belopp.</p> <p><b>Logi:</b> &nbsp;På anmälningsblanketten anger du om du vill ha logi 1 natt eller 2 nätter så du behöver ej boka själv via hotellet. Rummet kostar 1.239 ex moms/natt. Kostnaden för logi kommer på samma faktura som deltagaravgiften.</p> <p><b>Anmälan: senast onsdagen den 24 februari </b>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Program</strong> med agenda och deltagarförteckning skickas ut till deltagarna 26/2 samt läggs ut på <a title="FRIDA" href="http://www.frida.port.se/hemsidan/default.cfm" target="_blank">FRIDAS hemsida</a>.<span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.frida.port.se/"><br /></a></span></p> <p>&nbsp;</p> <p>Har du frågor rörande programmet kontakta <a href="mailto:mattias.adell@svenskkollektivtrafik.se">mattias.adell@svenskkollektivtrafik.se</a> eller <a href="mailto:martin.johansson@port.se">martin.johansson@port.se</a></p> <p>Frågor rörande anmälan kontakta <a href="mailto:ingegerd.persson@svenskkollektivtrafik.se">ingegerd.persson@svenskkollektivtrafik.se</a></p> <p>&nbsp;</p>


    Anmälan senast den 10 mars.