• 21 apr

    VD/Förvaltningschefmöte - aktiva medlemmar

    21 apr kl. 10:00-16:00

    Plats: Centrala Stockholm

    <p>Kaffe serveras från 09.30. Lunch 12-13.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>På agendan</strong></p> <ul> <li>Vår nya VD Helena Leufstadius hälsas välkommen och presenterar sig.</li> <li>Utredning om egen regi. Thomas Hägg, Länstrafiken Jämtland.</li> <li>Ny omvärldsanalys för våren 2016 av Lars Sandberg</li> <li>Lägesrapport kring aktuella frågor inom EU och UITP. Jarl Eliassen, UITP och nordens representant.</li> <li>Laget runt<i>,</i> alla bidrar med en förberedd presentation.&nbsp;</li> <li>Aktuellt från Svensk Kollektivtrafiks verksamhet.&nbsp;</li> </ul> <p class="MsoNormal"><span style="font-family: Verdana, sans-serif; font-size: 10pt;">Bekräfta ditt deltagande via mail till&nbsp;</span><a href="mailto:anita.stenhart@svenskkollektivtrafik.se">anita.stenhardt@svenskkollektivtrafik.se</a><span style="font-family: Verdana, sans-serif; font-size: 10pt;">&nbsp;senast den<strong> 4 april.</strong></span></p>


    Anmälan senast den 4 april.