• 12 sep

    Nätverksträff UPNÄT

    12 sep - 13 sep kl. 12:00-13:00

    Plats: Kollektivtrafikens Hus, Centralplan 3, Stockholm

    <p>Välkomna på nätverksträff i Stockholm! <br />Ur programmet: <br />- Incitamentsavtal, hur väl fungerar de, och finns det någon perfekt utformning?<br />- Ewa Rosén, ny ordförande i KollA, berättar vad KollA ska fokusera på framöver.<br />- Guidad tur i Citybanan som invigs den 10 juli.</p> <p>&nbsp;</p> <p><a title="Program" href="/link/ace80af10f9d4955b7f3872a2a3de3f8.aspx" target="_blank">Ladda ner hela programmet</a></p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Anmälan senast 5 september.&nbsp;</strong>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Deltagaravgift:</strong> 2 400 kr exl moms (ingår luncher, fika och middag).&nbsp;</p> <p><span>Vid ev avbokning efter anmälningstidens slut debiteras full avgift. Det finns alltid möjlighet att byta deltagare kostnadsfritt inom respektive organisation om du personligen får förhinder.&nbsp;</span>Fakturering sker ca 10 dagar innan seminariet. 30 dagar betalningsvillkor.</p> <p>&nbsp;</p>


    Anmälan senast den 12 september.