• 09 okt

    GDPR - utbildningsdag om nya dataskyddsförordningen

    9 okt kl. 09:30-16:30

    Plats: Allt om Juridik, Humlegårdsgatan 14, Stockholm

    <p>Välkomna till Svensk Kollektivtrafiks orienteringsdag angående den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft nästa år. Kursen är på basnivå med fokus på orientering när PUL blir GDPR samt förberedelser och effekter i den operativa verksamheten när nya regler införs.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Målgrupp:</strong> Alla som behandlar personuppgifter. T.ex. ledning, HR, IT, marknad.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Utbildningsdagen genomförs i samarbete med<em> Allt om juridik</em> och dagen avslutas med att SLL berättar om sina förberedelser för att hantera de nya reglerna. Stor möjlighet kommer att ges för diskussioner om hur vi på bästa sätt, gärna enhetligt över landet, kan hantera de nya reglerna.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Anmälan senast 29 september.</strong></p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Deltagaravgift:</strong>&nbsp;2 250 kr ex moms. Lunch samt för- och eftermiddagskaffe ingår.</p> <p>Vid ev avbokning efter anmälningstidens slut debiteras full avgift. Det finns alltid möjlighet att byta deltagare kostnadsfritt inom respektive organisation om du personligen får förhinder. Antalet platser är begränsat.&nbsp;</p> <p>Fakturering sker ca 10 dagar innan seminariet. 30 dagar betalningsvillkor.</p>


    Anmälan senast den 6 oktober.