• 04 dec

    Temadag om upphandling av skolskjuts

    4 dec kl. 10:00-14:00

    Plats: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg

    <p class="normal">Vi genomför ytterligare en träff om upphandling av skoltrafik då intresset visade sig vara väldigt stort till träffen den 3 oktober och fler ville delta än vi kunde bjuda in. Därför ses vi i Göteborg den 4 december 2017.<br /><br />Träffen leds av Kollektivtrafikens avtalskommitté (KollA), som är ett samarbete inom Partnersamverkan för en förbättrad kollektivtrafik, där såväl beställare som utförare ingår. KollA har som uppgift att utveckla, förvalta och sprida kunskap om de dokument och verktyg som ingår i avtalsprocessen, framtagen av Partnersamverkan för en förbättrad kollektivtrafik.<br /><br /></p> <p class="normal">Träffen riktar sig till dig som ansvarar för och upphandlar skoltrafik och till dig som ansvarar för utförande av skoltrafik. Vad ska man tänka på? Under dagen går vi igenom upphandlingsprocessen och dokumentationen i en upphandling.</p> <p class="normal"><a title="program" href="/link/fae616e5db854c8d87de099f828160ea.aspx" target="_blank">Ladda ner hela programmet</a></p> <p class="normal"><strong>Sista anmälningsdag är den 27 november.</strong></p> <p class="normal"><a href="https://www.delegia.com/app/attendee/new_registration.asp?PROJECTID=11425&amp;CLEAR=yes&amp;REGLINENO=1&amp;REGLINEID=56157&amp;EDIT=off&amp;REGLINEPAGENO=1" target="_blank">Anmäl dig via den här länken</a></p> <p>Kaffe serveras från kl 09.30.<br />Kostnad: 1 000 kr exkl moms. Kaffe och lunch ingår.<br /><br /></p>