• 11 dec

    Årskonferens för samtliga medlemmar

    11 dec - 12 dec kl. 12:00-13:00

    Plats: Scandic Hasselbacken, Lokal Hazeliussalen, Hazeliusbacken 20, Stockholm

    <p>På årskonferensen får du ta del av aktuella diskussioner, intressanta föreläsare och möjlighet att träffa medlemmar från hela Sverige. Några programpunkter är:</p> <p>• Ny rapport: Hur får vi mer kollektivtrafik och samhällsnytta för pengarna?<br />• Tema samverkan och hållbar stadsutveckling<br />• Kompetensförsörjning i branschen - hur löser vi den?<br />• Internationell utblick: Reflektioner över skillnaden på kollektivtrafik i England och Sverige<br />• Kombinerad mobilitet/MaaS i Oslo<br />• Senaste nytt inom kollektivtrafikforskning<br />• Hur gör vi den anropsstyrda kollektivtrafiken mindre hemlig?<br />• Nyheter från associerade medlemmar</p> <p><strong><a title="program" href="/link/908c2d36c8064a07ab6669afc54b45b5.aspx" target="_blank">Ta del av inbjudan&nbsp;med hela programmet till årsmöteskonferensen.<br /><br /></a></strong></p> <p>Tillsammans avnjuter vi också ett gemensamt julbord på Hasselbacken. Det är ett tillfälle att knyta nya kontakter och konferensen riktar sig till både tjänstemän och politiker samt associerade medlemmar.<br /><br /></p> <p><strong>Erbjudande till våra associerade medlemmar:</strong><br />Vi erbjuder våra associerade medlemmar att ställa ut på en begränsad yta i konferenslokalen samt att delta med korta presentationer (först till kvarn). Kontaktperson: <a title="kontaktperson" href="mailto:anita.stenhardt@svenskkollektivtrafik.se" target="_blank">Anita Stenhardt</a>.<br /><br /></p> <p><strong>Senast datum för anmälan&nbsp;till årskonferensen är 24 november. </strong>Bekräftelse skickas ut ca 2 veckor innan konferensen.<br /><strong><br /></strong></p> <p><strong>DELTAGARAVGIFT:</strong> 2.400 kr exkl moms (fika, luncher och julbord ingår i avgiften). Avbokning efter 24 november debiteras full avgift. Det finns alltid möjlighet att byta deltagare kostnadsfritt inom respektive organisation om du personligen får förhinder.<br /><br /></p> <p><strong>LOGI:</strong>&nbsp;<strong>Reserverade enkelrum på Scandic Hasselbacken är fullbokade.</strong>&nbsp;Vill du ställa dig på väntelista för logi (vi kanske kan få tillgång till några extra rum under vecka 46) maila till:</p> <p><a title="Väntelista logi 11-12 dec" href="mailto:ann.dahlin@svenskkollektivtrafik.se" target="_blank">ann.dahlin@svenskkollektivtrafik.se</a>.</p> <p>Logikostnad enkelrum 1.500 exkl moms (frukost ingår). Bokar du logi genom oss faktureras kostnaden tillsammans med konferenskostnaden.<br /><strong><br /></strong></p>


    Anmälan senast den 13 december.