• 17 jan

    Årskonferens med Kollektivtrafikens Avtalskommitté

    17 jan kl. 10:00-15:00

    Plats: Saturnus Konferens, Hornsgatan 15, Stockholm

    <p>Välkomna till årskonferens med Kollektivtrafikens Avtalskommitté, KollA, på uppdrag av Partnersamverkan. Vi välkomnar upphandlare och upphandlingsansvariga av kollektivtrafik, särskild kollektivtrafik och skoltrafik från regionala kollektivtrafikmyndigheter, länstrafikbolagen, landsting, kommuner och trafikföretag.<br /><br /></p> <p><strong>Programpunkter</strong><br />• Avtalsprocessen. Genomgång av revidering inklusive skoltrafik<br />• Pågatågen. Erfarenheter från upphandlingen<br />• Vad är nytt i LOU, LUF och LUK? Information av Upphandlingsmyndigheten <br />• Så här upphandlade vi särskild kollektivtrafik. Sörmlands Kollektivtrafikmyndighet<br />• Vilken insats behövs från KollA för att bättre hantera kommande utmaningar? (Gemensam reflektion och diskussion i grupp)<br />• Samverkansavtal. Inriktning på kommande regionala träffar<br />• Öppet för ytterligare programpunkt<br /><br /></p> <p><strong>När:</strong> 17 januari 2018 kl 10.00 -15.00. Kaffe serveras från kl 09.30<br /><strong>Var:</strong> Saturnus Konferens Slussen, Hornsgatan 15, Stockholm<br /><strong>Kostnad:</strong> 1 200 kr exkl moms. Kaffe och lunch ingår.<br /><br />Vid eventuell avbokning efter sista anmälningsdag faktureras fullt pris.&nbsp;Sista anmälningsdag är den 20 december. Bekräftelse samt deltagarlista skickas ut därefter. <br /><br />Vid eventuella frågor, kontakta <a href="mailto:ewa.rosen.er@telia.com" target="_blank">Ewa Rosén</a><span>,</span>&nbsp;ordförande i KollA, 070 59 59 067.</p> <p>Välkomna!</p> <p>Peter Haglund, Ordförande i Partnersamverkan</p> <p><a href="/link/7a59a3b304114c859c7a787ef797c4bb.aspx" target="_blank">Ladda ner programmet</a></p>


    Anmälan senast den 16 oktober.