• 16 maj

  Ny i kollektivtrafiken?

  16 maj kl. 09:30-16:00

  Plats: Clarion Hotel Amaranten, Kungsholmsgatan 31, 112 27 Stockholm

  Hitta hit

  Introduktionsutbildning

  Introduktionsdag för dig som är ny på RKM/Länstrafikbolag och vill lära dig mer om kollektivtrafikbranschen. Inbjudan vänder sig främst till dig som är ny i kollektivtrafikbranschen. Men utbildningen är öppen även för dig som har arbetat en tid och som vill öka dina kunskaper om kollektivtrafik i allmänhet, få del av dagens nya utmaningar och om de tjänster som erbjuds inom ramen för medlemskap hos Svensk Kollektivtrafik. Under dagen kommer du att lära dig hur du kan arbeta för ökat resande och om hur samhället kan utvecklas med hjälp av bättre kollektivtrafik. Vi kommer också att diskutera trender i omvärlden och de krav och nya förutsättningar som dessa ställer på alla som arbetar inom kollektivtrafiken. Ur programmet: • kollektivtrafikens grunder och samhällsnytta • resenären och kunden • samverkan för utveckling av kollektivtrafiken • kollektivtrafikens som utvecklingsverktyg • kollektivtrafikmyndigheternas roll, idag och i framtiden • trender och framtid för kollektivtrafiken Svensk Kollektivtrafik kommer också att presentera sin verksamhet, service, verktyg och nätverk som erbjuds till alla medlemmar. Detaljerad info och program kommer senare i vår.


  Konferensavgift: 495 kr exkl. moms

  Anmälan senast den 13 maj.

  Kostnadsfri avbokning för evenemanget senast den 13 maj, därefter debiteras full avgift.