• 23 mar

  Järnvägsnätverket

  23 mar - 24 mar kl. 11:30-12:30

  Plats: Svensk Kollektivtrafik, Götgatan 14, 1 tr, Stockholm

  Järnvägsnätverket lunch till lunch

  Välkommen på konferens med Järnvägsnätverket! Vi ses fysiskt i Stockholm lunch till lunch i Svensk Kollektivtrafiks lokaler vid Slussen. På dagordningen står förutom sedvanligt mingel och nätverkande, tåg- och resenärspunktlighet, ERTMS, MPK och särskilt tema om fordon och fordonsunderhåll. Föredragshållare från Transitio, Öresundståg, Krösatåg och Västtrafik. 24 mars genomförs ett guidat besök av projekt nya Slussen under ledning av Trafikförvaltningen. Detaljerad agenda meddelas närmare eventet. I konferensavgiften ingår två luncher, fika samt middag med alkoholfri dryck. Kontaktperson: Tomas Ahlberg


  Konferensavgift: 1.800 kr exkl. moms

  Anmälan senast den 21 mars.

  Kostnadsfri avbokning för evenemanget senast den 21 mars, därefter debiteras full avgift.


  Boende: Meddela om hotellövernattning önskas, så återkommer vi med förslag.