• 30 maj

  Effektiva, tillgängliga och attraktiva bytespunkter - Måste det vara så svårt?

  30 maj kl. 10:00-16:20

  Plats: Götgatan 14, Stockholm

  Välkommen till vårt bytespunktsseminarium! Det blir en fullmatad dag med företrädare från olika branschaktörer för kunskapande och diskussioner. Kom och lyssna, lär dig mer och diskutera kring frågor som: * Flöden i och utanför stationsbyggnaden * Förbättrat samarbete mellan olika aktörer på en bytespunkt * Hur kan man jobba med bytesavstånd och bytestider * Hur skapar man temporära lösningar vid större ombyggnationer och hur informerar man? * Studiebesök vid utställningen Slussenrummet. Vi träffas i Svensk Kollektivtrafiks lokaler på Götgatan och har därför begränsat antal platser. Vi inleder med fika klockan 09.30 för alla som vill nätverka lite för mötet.


  Anmälan senast den 23 maj.

  Kostnadsfri avbokning för evenemanget senast den 23 maj, därefter debiteras full avgift.