Bli associerad medlem

Det pågår en spännande utveckling inom svensk kollektivtrafik! Vill du veta mer och delta? Svensk Kollektivtrafik erbjuder associerat medlemskap för leverantörer och konsulter till branschen.

Som associerad medlem får du och ditt företag möjlighet att delta på våra konferenser och mötesplatser där beslutsfattare och nyckelpersoner från hela kollektivtrafikbranschen träffas vid ett flertal tillfällen under året. Dessutom får du vårt digitala medlemsbrev varannan vecka. 

Vartannat år arrangeras skandinaviens största mässa Persontrafik där vi samarbetar med våra medlemmar kring aktiviteter och seminarier. Vi arrangerar årskonferens för våra medlemmar och seminarier under Almedalsveckan. 

Kollektivtrafiken i Sverige är inne i en intensiv utvecklingsfas och det finns mycket spännande att ta del av. Vi sammanställer regelbundet viktig information, ger ut rapporter och omvärldsbevakar. Vårt digitala nyhetsbrev Medlemsnytt utkommer några gånger per månad och hemsidan uppdateras med aktuella nyheter. På vårt kontor finns tillgång till experter som kan hjälpa till med frågor om den spännande utvecklingen inom kollektivtrafiken.

Medlemsavgiften för associerat medlemskap är 10% av basbeloppet, vilket innebär att avgiften för 2022 är 4 830 kr.

 

Har du frågor?
Kontakta Anita Stenhardt, Svensk Kollektivtrafik.

Ansök om medlemskap

Anita Stenhardt

Projektledare förarcertifiering, marknad, event, styrelse

Direkt: 08-452 71 33

Mobil: 070-588 08 69

anita.stenhardt@svenskkollektivtrafik.se Maila mig