• 25 sep

  Webbinarium: Får pendel- och regionaltågen plats på spåren?

  25 sep kl. 14:00-15:00

  Plats: Digitalt via Teams

  En ny rapport, ”Får regional- och pendeltågen plats på spåren”, visar hur lokal- och pendeltågstrafikens expansionsbehov i framtiden riskerar att begränsas av kapacitetsbegränsningar vad gäller främst spårkapacitet. På webbinariet presenteras rapporten tillsammans med WSP som har gjort tre parallella scenarioanalyser utifrån regionala planer, nationella prognoser samt framskrivning av historiskt resande. Att öka kapaciteten med infrastrukturåtgärder är kostsamt och tar tid. Rapporten tar därför upp möjligheter med att komplettera med ändrade processer och strukturer för att bättre täcka behov och fördela kapaciteten mer optimalt även i den nära framtiden. Teamslänk sänds ut till anmälda sista vardagen innan webbinariet.


  Anmälan senast den 22 september.

  Kostnadsfri avbokning för evenemanget senast den 25 september, därefter debiteras full avgift.